Black Oceans, part 216

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

– Om det gjelder effektiviteten av efesen i de Økonomiske Kriger – kontinuerte doktor – teoretisk sett kan det gi oss en kjempestor fordel, men i praksis viser seg noe vanskeligheter. Om i begynnelsen – før århundrer – børsspillet referert seg til noe økonomiske indikatører fra reellverden, da i eraen av Krigene den eneste referansepunkt består av børsen selv. Men ikke til efesere – til efesere grunnen er den metabørs, uanalysebar eksos av fuzzy logikker av private og offentlige meglermaskiner. Det tilværer ingen rasjonelle grunn for gjorde av efesere valg: desiderer bare lesning av fremtiden. Og på grunn av ukjente årsaker det er umulig å gjennomføre en effektiv, unfeilbar spill for mer en en papir: noen av inntektrealisasjoner skal gå ikke, noen ganger alle. Praktisk sett gjør det børsobjektkamp umulig, fordi i Økonomiske Kriger man kan ikke føre en effektiv angrep grunnet i bare ett emisjon.
Etterpå til talerstolen kom Per-Mueller. Den var en bredeskuldret fenosemiter med en ørnisk utsikt av svarte øyne, en juridisk tatovering omkringet hans naken.
Hunt i mellomtiden hørte gjennom telefonen hans bio – hva viste seg: Per-Mueller var en kognitivist lastet ned av Krasnow til Hacienda fra prosjekt Bruen. Og om den talte han nå: om implanter.

~ by angrydrake on 15/10/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: