Black Oceans, part 209

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

Hunt passet døra til salen av den første gruppen, hvor Schatzu fortalte om sekter, formresonanse og stjernen av to tegner (selv i gangen kunne man høre Ronalds febriske stemme) og tok en kikk inn den andre gruppen. Han treffet rett i middelen av en kosmologiske krangel.
På veggisk ledding et todimensjonelt universe krympet seg til et singularitet, etterpå det eksplodert, i inflasjonsdrivende skli hovnende opp til taket og nabovegger.
– Antatt av doktor Vassone antakelse om tilværiske uselvstendighet av monader og sinnerommet som det er – talte en høy fenoindianerske i grå monokostyme fra N’Hui – er uten vitenskapelige grunn. Det var ingen bevis presentert til fast avhengighet av psykomemetiske strukturer av de materialske produkter av nervøse systemer. Utelatende konsekvenser av den psykofysiske problemen – (her hele salen tordnet med latter) – leve as sånne enheter ville være for skjør, uten pause i fare av imidlertidig destabilisasjon av homeostasen, sikkert det ville gjøre alle evolusjonen veldig vanskelig. Mer rasjonell synes da hipotesen om fasttilværhet av sinnerommets vesener uavhengig av de lokale psykomemetiske strålinger, spesielt at vi jo vet ikke, hva betyr “lokalt” i konteksten av sinnerommet. Og hvis sånn, hvis monader trenger ikke fast tilværelsen av materialske organismer, upauset “mating” av disse, er ikke bare en modulasjon av strømmen av sinnlige sekreter – da deres eksistens er mulig også i utenpsykosoiske intervaler. For eksempel i begynnelsen av universet. I gravestille av dets varmedød. Om vi da lener til modellen av universet pulsende – tilsynelatende de fleste av de tilstede gjørde det, Hunt var ikke vel kjent med kosmologi, hadde ingen kunnskap, hvilke teorier er akkurat på toppen – vi ser, at separasjon av følgende universer er ikke helle, det eksisterer et sfære uavhengig av fysiske lover. Noen er arvet.

~ by angrydrake on 30/09/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: