Black Oceans, part 204

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

– Og hvorfra dere, i helvete, kunne vite? Hva slags tester kunne dere gjennomføre?
– Det skal være om den på estep-gruppen, se inn.
– Likevel… hvorfor i helvete fumlet dere i efes? Alle overfaller meg for undervurdering av faren og utilstrekkelige innsatser, og dere i Hacienda…
– Hva: vi i Hacienda? – irriterte seg Krasnow.
– Dere bare sukker inn tilskudd, det er det! – knurret Hunt, en del lurende, en del virkelig kastet ut av balansen av frekkheten av den gamle unskulpturingen.
– Jo sikkert, at vi sukker! – kvekket russeren – smerter deg! Misunnelse gner!
– Monadkriger på oss, estep må dere produsere, ikke bygge nye laboratorier…
– Velsignet være langsiktighet av bestemmelsefolk! – ropte Krasnow, løftende bøyde armer over hodet. Han gniset med gulle tennene. – Tfu! Tfu! Amerikanere! Job tvoju mat’! Jeg gir dere seier i de Økonomiske på platen, og dere blinde som muldvarp, ikke annet, enter nederlag er skrevet for dere.
– Ikke spytte på deg, Krasnow. Og kom tilbake til den engelske gramatikken. – Nicholas tatt ut fra underhåndelige arsenalen tonen av den kalde byråkraten. – Husk, hvorfra kommer pengene. Husk, hva dette er om. Fordi jeg synes, at sklerose omfattet også dette, som du har skrevet til oss.
– Fortelle meg, Hunt: du også forstår ikke, eller bare tuller? Fordi estep og monader er bare en måte å vinne de Økonomiske Krigene, en av mulige. Fordi er det ikke hva alle ville? Er dette ikke hvorfor det lønner seg å pumpere i denne projekten mega etter mega? Men det viser seg, at dere har en gang til gjort fra middel et mål! Tross alt, efesere er den selvfølgelig snarvei til seier i de Økonomiske Krigene! Men dere har fanget sinnerommet og dere skal ikke la dette gå. Kanskje om jeg hadde residert ved Teamet, og denne kalde rumpe Vassone var det i ørken, ville det være motsatt. Og som det er…

~ by angrydrake on 19/09/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: