Black Oceans, part 166

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

Moore, gjennom en av disse falske bedrifter fra EDC, leide for ett-og-halv år USS “Curtwaiter”, en gammel fraktskip rekvirert av Kystgarde for smugling av ulovlige innvandrere. Hunt flyet til den med en små, disposibel byhelikopter. Fraktskip bør være passende: nok skadet, for å ikke fange usunn interesse, stor nok for mennesker og utstyr. Han gikk ned til skipets store, tømme lagrer. Guiden fra Moore beskrivet, hva skal står hvor, med sånne presisjon og selvsikkerthet, at sikkert gikk han allerede på den helle oppbygget “Curtwaiter” i OVR. Nicholas prøvde å forestille seg den framtidens inne av denne havelig Lab av Teamet. Etter utseiling noen dusin mil til øst skal gi renhet av omfattende sinnerommet uten tvil ikke så høyt, som orbitale Laber av NASA, men god nok for å gjennomføre de første prøver med de animalske (dette var teorien).
Gående tilbake gjennom illeluktende skotter, Hunt så sin egen refleksjon på stålsk flaten av luken og snublet, fallt over. Moorer kom til hans hjelp.
– Hva skjedde?
– Gamle mareritter av flyktninger – lo Nicholas kunstig. Fordi det kunne ikke være ingen annen ting. Hadde han da overlevd nå direkte lekkasje va psykomemer fra sinnerommet av en virkelig besøkt sted? I rapporter av Montana presentert det seg likevel litt forskjellig. Her mens jo det skjedde noe illegelse, kopling, krysse av trender. I refleksjonen så han en mann bare litt lignende til ham: med høyde, grovd med silhouette og kanskje litt med ansiktsegenskaper. Men den var helt bald, dødelig hvit, grusomt arret, tatovering av tette bekk av blod dekselet hans skitne hud, han hadde ikke bart, munn kroket han i noe slags rov grimase, han var kledd i stillehavsøy av en lang, sort jakke, og han hadde ikke høyre hånda – i stedet for den stikket ut fra ermet en bøyet lampekjerm av vibrende lys. Han luktet fryktelig – og hvorfra Hunt visste det fra refleksjon på luken, blir hemmeligheten av psykomemetikk.

Advertisements

~ by angrydrake on 25/06/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: