Black Oceans, part 164

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

Sakte, sa han til seg selv. Bare ikke gjøre plutselige bevegelser. Ei uke er ikke så mye, man kan simulere noe. For eksempel, virkelig real probleme: hvor å finne kandidater for estepere? Faktisk, hvorfra? Fra dødsceller? Forsvare oss Herre Gud! Fortzhauser har offert å straks organisere dusin frivillige fra offiserkorpset av EDC. Hunt svarte ingenting til den, men oberst nok leste svar fra hans ubeveget ansikt: Jeg skal heller ta disse seriemordere.
Det kan man ikke gjemme, de trengte mennesker om utvilet lojalitet, i god fysisk og mentalt form. Soldatene kom første til tanke. Schatzu, forbannet fontene av ideer, foreslått ideen å bruke ubeslektet med giftekontrakter reserveoffisere etter psykiske undersøkerser: dem, som regulart stemmet i valg og hadde det direkt ågjøre med Økonomiske Kriger (som små børsbanditter, aksjonære eller midlerspekulatore). Nolens volens Hunt i slutten tilatt den, fordi denne varianten trengte igjen noe foreløpig seleksjon av kandidater, som ga en ekstra dag eller to.
Desverre, Moore skyndet seg med lyn og på mandag tidlig ligget på skrivebord foran Hunt en liste av tolv etternavner (paper only). På en andre, reserve, viset seg seks videre. Alle atten kandidater var allerede sverget inn av sine ordnede – som selv visste ikke noe mer – og frivillig var enig for å deltake i en hemmelig program. De ventet for ordrere. Ikke lenge enn åtte timer etter ordnene er sendt kommer de til Ny Jork.

Advertisements

~ by angrydrake on 23/06/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: