Black Oceans, part 160

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

– Og kun vitende allt det, kan man prøve å forstå de løpende i noen-tiår allerede under navnet Økonomiske Kriger. – Doktor Kleist drukket fra glassen ufargelig drikke. – Da det er nyttig å kjenne dere med de grunnlegende saker – hun sukk. – I slutten må dere arbeide ut en slags superflink metode for seier i Kriger, det er ikke skyldig, om dere vet, hva det er spisst med.
Så det var bare innledning! Hunt stønnet i sjelen. Om hun tar ut følgende grafer, kan jeg likevel ikke tåle…
– Jeg skal begrense seg bare til de virkelige grunner, fordi uten infoøkonomiske forberedelse skulle dere ikke forstå mye – hun oppgitt, klart lesende fra Nicholas’ ansiktet.
Men Preslawny ville ikke være selv, om han la det være. Han kastet hun med dusiner av spørsmål, tett stikket med terminologi fra “The Wall Street Journal”. General hadde mord i øyne, lignende Hunt. Det var derimot en av Anzelms plukking metoder: gjennom iritasjon. Preslawny følget tradisjon av aktiv flørt, han oppga, at det legger till litt spenning, denne usikkerhet: skal hun saksøke, eller skal hun ikke saksøke? Den teorien, som han talte, sa at det første som man må gjøre er å slo kvinne ut av lykegyldighet til den plukkende. Etterpå, sa Anzelm stadig, det er bare en trinn fra hat til fascinasjon. Hunt tenke den slags russisk rulett som psykisk aberrasjon. Han gjentok til Preslawny, at han må kurere seg, før det er for sent.

Advertisements

~ by angrydrake on 16/06/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: