Black Oceans, part 153

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

– Det er økonomisk styrke bestemmer om hærstyrke av enkel land, ikke den motsatt. – General lukket data og på veggen viste seg oppfylte med statistikk fargelige tabeller. – Russere fant den ut på egen kropp under armeringspokerspill med Reagan. En eksempel av den motsatte polet: Japan – selv tross skin ikke helt uforsvarlig, den er likevel munn og grunn et militær loppe ved den sovietiske elefant.
– Japan var de facto med i alliansen…
– Allianser av 20. århundre var passet til forsvar mot konvensjonell angrep, det betyr brutal kreft av mord og ødeleggelse. Jeg innrømmer, deres rolle, lignende som rolle av disse superhærer, var unektelig viktig, ingen av oss nekter den. Men mens et ny faktor begynte å bli sterkere, på viktighet vokset opp en annen overflate av kampen – økonomisk – fordi på den erobringer er fortsatt mulig.
– Men det er ingen ny faktor, den tilværet fra evighet!
– Ja. Men, jeg sier igjen, dens rolle, med hensyn til sivilisasjon fremskritt og påmindrelse av klassiske konflikters rolle, det vokset opp så mye, at vi har lov til å snakke om et kvalitets forandring. La oss ligne direkte og udirekte effekter av den skarpeste økonomiske konflikten i realitet av den første verdenskrig og i moderne tider: disse er to forskjellige verdener.
Hun innkalte på veggen en annen standard kolleksjon av comp bildelse.

~ by angrydrake on 04/06/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: