Black Oceans, part 148

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

I slutten listen lukket seg i femtito nevner. For Hunt betydde det en konferanse bittesmå. For Fortzhauser – nesten hundreprosentvis sjanse at hemmelighet skal gå ute.
I slutten måtte Nicholas gå for en kompromis og til å unngå følgende reservasjoner fra Fortzhauser valgte han for samlingssted EDC basen – ikke den jo kjent bygningen ved Wall Street, men mektig, betong “bunker” oppreist på plassen av fabrikken fra 1900-tallet i Bronx, rett ved East River. Dette var en bevegelse dobbel-flink, fordi den kastet ansvar for eventuelle lekker til Korps – Hunt vasket hender. Men tilsynelatende sjefen av EDC staben, general Kleist, så gjennom Nicholas, fordi hun nektet å tillate rom for konferansen. Tjenestevein ville ta uker, så Hunt gikk personlig til Bunkeren, og til å beholde former tok med seg Anzelm, som akkurat kom tilbake til NY, for å likvidere de resten av sine saker i snakke med Nicholas i fred om situasjonen. De kjørte direkte fra Cygnus Tower.
Selv mennesker fra Korps kallte den Bunkeren: over jorden det hadde seks etasjer, men under overflaten av gresselig jord gikk den ned for over to hundre meter. Det var en av de hovede operasjonssestrer av Skattekammer Departamentet av USA og med klassen av antisneaker sikkerhet var det høyere enn Langley og Fort Meade (i hvert fall slik fortalte den oberst Fortzhauser, og Hunt svelget det uten blinke).
Over Rikers Øya var det synlig nedgående til å lande på La Guardia flyer, i sånne tåkede kvelder strekker av påhimmelske laserer slår fra et gruppe av projektorer i Old College Point for kilometrer høy. Limusinen av Programmet var ikke tillatt til inne garasjen (neste fornærmelse) og Hunt hadde mulighet å beundre utsikter av kunstige verden.

Advertisements

~ by angrydrake on 26/05/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: