Black Oceans, part 139

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

– I morgen klokka kvart over fire Hanoi-tiden – sa Bronstein – Hongkongiske Kompaniet skal undersigne med de Forente Økonomiske Soner av Asia en avtale, på makten av hvilken Soner for en symbolisk yen skal selge eiere av Kompaniet kontrollpakke av de Tolv Selskaper. Damer og herrer, Monadkriger har begynt allerede. – Hunt brennte en unikotiner. Stormer over Ny York øket i styrke, lyner delte seg på huder av luftskiper, svømende på grunnledninger. Reklamer brente blant denne mørke helvete av elementer som runiske speller av kjempende mot hverandre på himmelen trollmenn.
Tanker bølget seg i hans hode værre en disse stormskyer. Selv etterpå skal ingen bry seg om hvem var skyldig – det skal bli stempel av nederlag med Hunts navn under. Det går ikke selv om faktiske status av Programmet, men om etiketten, som skal bli festet til ham, om støy, med hva han skal falle. Og Bronstein – ja, han har denne makten: han kan gjøre det at Teamet skal bli oppløst på grunn av analyse av midlertidige resultater sin, sannelig veldig utilfredsstillende.
– Spørsmål: hvorfor i det hele tatt denne samling – kastet Hunt. – Hva kan vi gjøre uten telepater på beina?
– Minst gi beskytting – knurret Fortzhauser. – Våre mantrikere er tilgjengelige. I Washington sikkert skal de være mer nyttig.
Oiol nikket.

~ by angrydrake on 12/05/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: