Black Oceans, part 135

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

Den hele syv i de mest offentlige drakt: stive halsjtuker, hvite mansjetter, høye krager, tykke utedørstabi med omgummiet såler, juridikatørsnåler under haken, selv Vassone i hennes sort polisilke, sølve ringer på fingrer og tåer, med en anheng mellom brystene. Håndleddene på kanten av borden.
Ritualer av maket, ritualer av seriøshet, ritualer av dominasjon, Formen beskriver tilatte følelser, denne er sikkerhet Mot våre begjær, ellers sjefer skulle hoppe til hverandres halser med ville skrekk under behandling; Gud være takket for NEti. Hunt smilte bøyende bak hånden med sigaretten.
– Vel, jeg forstår alt – pustet Oiol, som måtte spille sin rolle som alle andre – men er det ikke rett og slett fortap av telepater? Dere hadde fem, alle ble ødelagt. Og fra neuromonader ingenting. Er det ikke aktuelt status av Programmet?
– Mhm…
– Så hva er det? Fordi til meg – taphet.
– Jeg påminner – sa Vassone, med forbløffende ubekymrethet visende distraksjon med lyd og usikker utsikt – at grunner og sjanser av suksess av Programmet være kjent til alle fra begynnelsen og da jeg hørte ingen motsigelse. Etter fakten alle er klokk – sa hun i tillegg, gliende med øyne over Oiols og Bronsteins hoder.

~ by angrydrake on 06/05/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: