Black Oceans, part 117

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

– Jeg kommer til konklusjon, at den Schatzu har selv rett. Monadkrieger, dame doktor. Tenke litt om den. Hjemsøkte hus, akkumulatorer av psykomemer, disse plantemonader – de kan besitte. Og selv de animalske. Vennligst se på deg selv. Du er ikke telepat. Du er “oppmuret”, ikke sant? Og hva? Du ville klore sine egne øyne. Vennligst se på seg selv. Nårfra maler du lepper? Nårfra kler du kjole på seg? Nårfra bruker du disse perfumer?
– Nårfra la jeg seg flørte på jobb?
– Nettopp, nårfra?
– Ville du slutte å invadere min privatliv?
Hunt uten ord settet bak i lenestolen. Påbrennet en sigarett. Noen hvisket noe spørsmålendee i øreringen, Nicholas knurret noen i signetten.
Vassone begynte å spille med en 3D-move hanske.
– La oss forklare noen til hverandre. Fjerde sendte den monaden fra hevn. Dette var en plannet aksjon. Slik som å løse fra bånden en kamptrente bullterrier. Neuromonader selv ikke merker oss. Selv fra begynnelsen det er ikke om noen annen enn, at å gjøre det, at de ville merke oss. Vær så snill ikke ligne her en bevisst invasjon av en monade til sinn, selv sinn av utelepat, til ubevisst rørelse av den med psykomemetiske tentakler.
– Kanskje du har rett. Kanksje. Sak i den, at spesialistisk trening av den animalske viset seg som fullt mulig, og kontakt med neuromonader forsatt skjedd ikke. Jeg må endelig snakke med den Schatzu.

~ by angrydrake on 21/02/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: