Black Oceans, part 115

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

– Når kan vi løfte “JFK”? – spurte Hunt signeten. – Okay, la dem forberede seg. Hvis noen forandrer seg der, gi meg beskjedd.
Han reket over Vassones arm og slå av skjermen, glass kom tilbake til deres venetisk gjennomsiktighet.
– Enter det ser ut for meg – sa han – eller det er en regel i det: hver følgende telepat overlever kortere enn forgjenger. Spørsmål: hvorfor skjedde det ikke til noen andre blant dem som var i bane?
– Du vet, hvorfor. Sinn av disse fem var ubeskyttet, åpent, utsatt til tidevannet av sinnerommet: jo det er akkurat telepati, det er hvorfor vi lett etter dem og sendt dem.
– Ja – men hvis de er så dypt inntrykt av den, utelepater bør minst føle noen.
– Herr Hunt, igjent fallt du i feile skjemaer. Vi kjører dem ut til bane ikke fordi, at der akkurat “bor” neuromonader – men for å slette forstyrrelser av sinnerommet “gjørde” av Jords biosfær og for å “utsette deres sinn til visning”. – Hver sitat merket hun med rask bevegelse av lange, velpleide fingrer. – For å at neuromonader friste seg. For å at vi kunne forandre deres inntrykk fra inntrykk av miljøet: mennesker, dyr. På Jord noen slik – hun peket på vinduer – også kunne skje til dem, telepater. Men det skjedded ikke før, de var gjemmet i hvitstøy, neuromonader unngå dem – Statistikk: milliarder, og av dem, noen-tier, før Genkaos selv fære. Selv du vet godt, at grunt psykomemisk osmosis skjer selv for ofte. I daglig livet, til mennesker selv ikke spesielt funksjonshemmet. Od folkmengde har jeg snakker ikke bare en gang, i en folkmengde hver skal føle. Men også for eksempel under sterk endorfinsstimulering, også i øyeblikk av orgasmen, i øyeblikk av hypoksi av hjernet… Det er måter, vi har passende fagfolk – brødrene fra Tibet praktiserer for lenge siden systematiske sulteforing, mortifikasjon av kroppen, oppbrukelse av organismen forsvekker immunologi av sinnet. Må du lese seg ortodoksisk definisjon av nirvana. Må du kjenne seg med ideen av karmiske molekuler. Analogier er flere og vel synlig. Men det er selv alle ikke noen over den grunt psykomemiske osmosen. Jeg skal si en gang til: statistikk. Telepater var gjemmet i denne tykk magma og hadde jo liten sjanse til noen treff med monader.

Advertisements

~ by angrydrake on 19/02/2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: