Black Oceans, part 93

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

– …at tidligere forsøker gav ikke resultat. Verdensrommet synes ideelt for det på grunn av mangel av noe forurensning av sinnrommet. Du skal snart komme å se, hvordan under dette forholdene økt ditt hjernes «følsomhet». Dette er sammen som med øyne, når luft forsvinner, som dispergerer utslipp og overskygger objektet med kondensert skum. Fundamentalt interesser oss neuromonader. Utvilsomt selv skal du ha kontakt også med animalske monader, vær så snill ikke ta for mye hensyn, om deres bruk jobber vi på Jord med hjelp av mennesker med mindre, ikke så sjeldne talenter. Det er selv også verk over presis, trygt separasjon av alle gener ansvarlig for telepati og prosjektering…
Hunts hjem. Lyser slått på. Det virker alle kameraer og mikrofoner av forsikringsnettverk. Pornografi er vinkel av utsikt.
– Se meg i øynene – bet han. Se meg i øynene. Nei. Eller øyelokkene klamret, eller øyne reversert, noen til oppe, på tak, på veg. Selv nå de tidligere proklamerte NEtis tillatelse formuler, hun sett til side, fokusert ikke på ordene og ikke på ham, men på fjernende samtidig øreringer.
De var både, selvfølgelig, sterile; og slik var også deres seks. Selv hvis glede og nytelse – da gjemmet, dempet, holdes i sjakk. Veldig få ord. Noengang monosyllabiske stressing eller bønn om sakker. Nå han suget hennes bryst eller bitte fitte, hun mumlet lav, ikke åpnende munnen, dypt fra halsen, i rytmen av pust. I kysser de var veldig forsiktig: røring av tungen mer intim enn penis i skjeden. Hun langt kunne ikke gikk til, hun avstår seg, hadde i minne, at dette er deres første gang, og når endelig hun diskret nådde, han var for sliten for å gjøre noe mer. Han smilte til henne, for å gi kjenne, at han ikke klandret. Men han gjorde.

Advertisements

~ by angrydrake on 13/09/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: