Black Oceans, part 83

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

Hun var i en blå kjole med dyp utringning og usynlige stropper av glasstråd. Kort hår gjemmet ikke et par av krystall øreringer, en telefonisk, den andre med logo av hennes juridikatør. På stroppene et grå sjal som en død tåke.
Hun gav Hunt sin hånd for kyssing. Innen Neti var det veldig farlig, men med gest og ansikt hun gav lovforsikringskameraer av restauranten klart til å forstå, at hun var den initierende partiet, og Hunt ventet passende to sekunder og kysset hånden med bred smil, for å vise dem, at han følte ikke motvilje. De settet ved borden i blandetsalen. Servitører vrimlet. Nicholas og Marina bestilte hver for seg. Servitøren med en fjernkassaoperatørleser røret toppene av sine høyre hender.
– Ti minutter – sa han.
Forretter viset seg. En gamle, uskulpturert servitør splurget seg med arten av håndbrenning av lyser med autentiske fyrstikker.
– Det er parafin – indikert Hunt.
– «De Aunche».
– Jaa. Du vet, faktisk kobler oss tjenesterelasjoner…
– Jeg plassert en edsvoren erklæring.
– Takk – nippet Nicholas og slappet av, fordi hver ord var grepet her av lovforsikring mikrofoner og allerede en uttalelse om en erklæring var en erklæring.
Strykekvartet fra andre ende av salen begynte noen litt mer livlige melodi. Vassone smilte til sine tanker, gnidd venstre håndledet, bøyet hode til siden – det forynget henne tjue år.
Når ytre utseende, fysikalitet definere allerede ikke en menneskes alder nok presis – eller i helt – økende vekt til de sekundære kjennetegn: måte av flytting, livlighet av gester, mimikk, stil av å snakke.

Advertisements

~ by angrydrake on 29/08/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: