Black Oceans, part 74

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian. Say, does anyone fancy to get Dropbox? If you do, we’d both get 0.5 GB more free allowance.

Schatzu var en av disse pionerer. Fra begynnelsen han satset på implantat, han visste, at det var framtid. Bare på studier, han tatt en kreditt for en serie av mikrotrepanasjonsoperasjoner og implantasjon av en påbarkens nevrale stimulator nanonettverk – han fortsatt betalte det. Fra bare finansiell synspunkt det var en forferdelig feil, fordi gjennom disse dusin år teknologi sprett seg og implantering blitt en rutine behandling, som i dag skulle ikke forringe Schatzus budsjett så mye. Men Ronald sett på det i en andre måte: han fanget det siste tog til en ny epoke, og sannelig ikke så mange av sin generasjon fanget det. Implantater var en teknologisk diskriminant av sosiale faseflytting, som Schatzu følte tiår siden. Dette var selv hans talent: en visjonære induksjon på skala av hele sivilisasjon. Han visste godt at han var kallet «Krasnows sønn» på bak (for noen hørte det nesten som «Sams Sønn») og han sint ikke. Teksten om Monadkriger var bare den siste eksempel, før han «forutsa» mellom annet politiske og kulturelle implikasjoner av IEW eskalering, som de var vitner av nå.
Nå han var ikke overrasket med positive verifikasjoner av sine prognoser. Personlig han kom til en overbevisning, at i prosess med å lage dem er engasjert noe underflatisk mekanismer av sin sinn, som han visst ikke, eller hans psykoanalytikere, eller hans designere.
Schatzus oppgradert Hamaba disponerte med minne tillatende for å selvstendige beholding og talling i sanntid av sekssansenes sensorium (hørsel-syns-kontakt-lukt-smak-labyrint). I denne vanlig modus fra nettverk var lagret, skjæret ved CIOT, bare: variabel oppdateringspakker og (sjelden) fulle miljøfiler. Takk til dette Schatzu kunne kom inn glatt i fullt interaktivblind selv på rushtiden i hjertet av NYC.

Advertisements

~ by angrydrake on 09/08/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: