Black Oceans, part 73

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

De fleste av dem som var implantert, hvis de slå den på en gang, aldri kom ut fra OVR, men vanligvis de gjemmet alle overmanifdestasjoner for å miste forvirring, grensende seg til bruks-MUI – men Ronald satt seg for en æressak å ikke tilatte slik avhengighet.
Han foretrekket klassiske, veldig begrenset visualiseringer. Han gikk i OVR. Manager automatisk logget ham på til den næreste åpent server, i denne fall – lynraske Animo 4 av Teamet.
Selvfølgelig det var ingen Matrixer, ingen Metaverser, Cyberplaner… Selv om Microsoft prøvde å tvinge på brukere til å koble en masse til deres Slott, med hensikt spesialiserende sin software så snevert – men følgende versjoner av deres systemer falt, hver fra dobbelt mer feiler og selv store støtende av firmas memetiske ingeniøre, den sobbet memotrend av forakt til MSMasse var ikke brytet. Derfor eksisterte ingen heleverdens standard av OVR visualisering.
Det var selv om en krig av protokoller. Postlinuksiske CIOTer var vinnerende, som var i den beste vei til å bli en gangs posisjon av HTTP. Customising In/Out Transfer Protocol – og Ronald brukte den siste mutasjon av den – la implantater tilpasse formaten av MUI perfekt HFT koblingers gjennomstrømming, størrelse av operasjonsminne av implantat og graden av fylling på serveren/stjernen. De første Hamaber kunne ikke mye, så mest av arbeid må være gjøret på servere, som hevner seg i nesten urealistiske behover for gjennomstrømming av koblinger. Da selv det var ingen problem, fordi den hele tall av ortovisualiserte mennesker blitt lav.

Advertisements

~ by angrydrake on 08/08/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: