Black Oceans, part 64

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

Imidlertid alle dette beskytter ikke fra falskt anklager. Fra dette kom ideen av lovlig forsikring: kontinuerlig monitoring av alle rom. Det også hoppet ikke fra hodet av noen teknokrat. Det var utviklet gradvis fra nettverker av voktertilsyn og innbruddsalarmer, og spesielt fra brede CCTV nettverker. Fordi allerede i null år over halv av offentlige steder i megapolier, og også i selvstendige suburbiske sfærer, var inkludert i jevn monitoring av closed-circuit TV kameraer. Allerede i XX tiår FBI investert sterkt i programmet av dets miniatyrisering. Infrastruktur var da klar og bare ventet for bruk. Ikke så langt, også. Man kan alltid stole på advokater.
Signalen fra CCTV gikk direkte til notarialforretning datamaskiner, og hele installasjon og tilkoblinger var regulert kontrolleres gjennom team av sverge teknikere. Nettverker av lovlig forsikring var for mye år siden en vanlig kanon, Hunts hele forrige livet gikk foran kameraers øyne og helt ærlig Nicholas var glad for garanteres av dem følelse av trygghet og sikkerhet av form.
Hvor er disse dager av romantisk kjærlighet – sukket likevel Hunt, dykke seg i het bad – hvor er disse plutselige forelskelser, kysser stjålet på vei, tvetydig konversasjoner, rask seks i en heis, jentene ler fritt i morgnes sola, veiende fristerinner rundhoftende – hvo har alle dette gått? Det var reddet bare i filmer, i bøker. I dag, når du forelsker seg, når du sannelig forelsker seg til døde – engag ringe en psykoanalytiker online, ellers det er allerede etter deg: du skal si noe dumt og skal brette sin liv.
Men han forstått, at dette er bare en positur. Hvis han har sannelig et utvalg, han ville ikke forandre noe. I noen mening blitt en aristokrat: systemet passer for han.

Advertisements

~ by angrydrake on 05/07/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: