Black Oceans, part 45

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

– Først vær så snill og vær oppmerksom på – forsatt Vassone, angivelig fokuserte på sin biff – at telepati – passiv, eller enveis, fordi vi har ikke fant en andre, med mindre vi godtar alle folk som telepater – er immanent individuelt egenskap, genetisk bestemt og ikke i noe tilfelle underlagt til avstille, forsvinning eller ekstern manipulasjoner, farmakologisk eller andre. Hacienda er ingen andre men kasting penger i gjørme.
– Men evolusjonister – imidlertid sagt Hunt, for å vise fram stjålet kunnskap – vedvarer, at dersom telepati være mulig, da det ville vise opp i mutasjon og blitt artens dominerende; og det er ikke.
– Dette argumentasjon – svarte Vassone, flytende gaffel – er basert på standard antakelsen, at telepati er fra synspunkt av naturlig utvalg positiv faktor, eller økende sjanse av spredning av genomet, bestående av som er gener som koder det. Men dette læresetning er ubegrunnet. Hva mer, fra tidligere eksperimenter fra våre telepater man kunne tegne en konklusjon, at det er selv en dødelig mutasjon. For eksempel Krasnow tenker slik.
– Krasnow…! – snøftet Hunt. Det er aldri dårlig for å være enig med personlige foredommene av eksperten.
– Jeg vil ikke gå så lenge – skuldertrekk Marina – likevel det er selvfølgelig en handikappende egenskap. Og hvis vi går tilbake til dyr nivå, vi har grunning for å tenke at det er bare en uførhet: vennligst forestille seg en rovdyr som føller den samme ting som dets offer. Ikke rart, at disse gener, etter de visser seg, døder “barnløse”. I tillegg de viser seg veldig sjelden. Vel, med mindre hvis vi har bare slike epoken av Genkaos.

~ by angrydrake on 29/05/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: