Black Oceans, part 44

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

Skannet og oversatt dagbok av Nummer 5 var til Hunt en stykk av tull og rekk av nonsens, skrevet med liten, presis, nesten teknisk skriving. Han vasset gjennom det med vanskeligheter. Men Vassone leser fra slik tinger deres sjeler. Bare hun kan gjøre det. La sneakere mekle alle hans informasjonskanaler, hun ordret, når han tenkte om hvordan å avskjære Nummer 5. La dem simulere en seriøs ulykke av hans far og kalling av sin eneste sønn til dødsleie. Han skal fly. Hvorfor skulle han fly, de underverket i Teamet, han er selv en telepat, han elsker ingen, og spesielt ikke sin far. Han skal fly, gjentar Vassone fast. Og han flyet.
I slutt dette er hennes teori.
– De er ikke gal, og de er ikke normalt i vanligvis mening av det ord – hun gjentar til ham om lunsj i pause i forhandlinger med Nummer 2, fire måneder siden. – Du må glemme om filmer fult av spesialeffekter, svermende med myndigheter galninger, psykopater. Alt nonsens.
Hunt hørt i stille, med øyne sett på hennes ansiktet manifestering sin interesse om emne. Man avbryter ikke en ekspert forelesende om sin spesialiteter, han klarte å lære slik ydmykhet i sin eksil. De spiste i en restaurant på syttiende etasje, gjennom dorer og vinduer åpent til terrasse man kunne se speilglass av to etasjer av Sentralet i Cygnus Tower ved andre side av veien. Her, i “Santuccio”, spiste mest at dem som var ansatte i Teamet.

~ by angrydrake on 28/05/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: