Black Oceans, part 43

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

Marina Vassones lovstatus ved Teamet var ikke helt definert, hva som tiden gikk mer irritert Hunt. Nominelt, han var direktøren, men Programs vedtekt og hvisket fra opp direktiver levet ham liten nok rom for å manøvrere, at slik Fortzhauser kunne se seg som en de facto tilsvarende til ham governør av uavhengig divisjon. Vassone oppføret seg ikke annerledes. Fra en side – dette var henne, hennes arbeid, hennes eksperimenter, hennes teorier bidrat med å etablering av Teamet. Fra andre side – når det var allerede etablert, hun vilt ikke å angasjere seg og tjenet bare som en konsulent med skaping av psykologiske profiler av neste rundet opp telepater. Hunt hadde en oberbevisning, at hun ville gjerne unndrage seg fra det også, hvis det ikke menet i konsekvens at hun ville ble skjærte av informasjoner om gjennomføret forskninger, some hun trenget til hennes arbeider. Lurende var hennes ambivalens i hennes holdning. Videre mest av hennes ord og beslutninger blitt til Hunt uklart, uforstått, begavet av en innfløkt underton.
Men likevel ville ikke la henne gå. Når han gikk tilbake til hans kontor, kallet han opp filer av Nummer 5. Biografi – tørr og kort. Far: reemigrant fra USA (fjerde generasjon), skulpturert, fenoslavisk. Mor: innfødt polakk, unskulpturert. Fars DNAM de hentet gjennom bakdor fra Helseetaten, mors DNAM de enkelt stjålet fra brukselsk databank om EUs donororganer.
For behov av Hunts Teamet arbeidet i USA og uten grenser over femti sneakere, de lastet DNAM med terabyter, Sentralets datamaskiner ustanselig grøt seg i alle sider med blokker av krystalminne, de tatt opp halv av nederst etasje. Sneakere selv var leiet av blinde middelmanner til enkelte oppgaver, de hadde ikke konsept, for hvem og hva de faktisk gjøre. Det mener – Hunt håpet, at det er slik. Hva faktisk vet sneakere… Ikke uten grunn var nettverk av lovforsikring demontert fra Sentralets romer.

~ by angrydrake on 16/05/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: