Black Oceans, part 39

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

3.‏ ‎Svarte

Henne kjørte til Ny York om kvelden. Til selv Sentralen hun var eskortet ved disse to gorillaer tildelet ‭ selv i Boston.
I hennes kontor ventet Hunt. Han våknet seg bare sen i ettermiddag; når han leget seg, han tatt av og slått av telefonen, og til sekretærprogrammet ordret han til å si, at han er “uoppnåelig”, hva i denne tider kunne bare mene status veldig naer til klinisk døde.
Ved kvelden han kledd på lyse bukser og mørk vest. Skjerf han hadde obligatorisk snøhvit, i denne, sølv i dette tid, nål med logo av hans juridisk korporasjon, hestehale festet med gull tråd – han fortsatt kledd seg som en Washingtons kontormedarbeider, selv stoppet å identifisere seg med han fra disse tider. Med vaner resterende. Standard sminke rundt øyne og profilert øyebrynene gav hans ansiktet noen rov utsikt, som også var medlem til kapitals (lese: hollywoods) kanon av herrens skjønnhet.
– Hvordan føller det? – han sporte Vassone, når de utvekslet første ritual høfligheter NEti, hva tatt nesten kvarter. Deres relasjoner var forstatt tett formalisert, de ville ikke å gjøre noen irreversibel feil, gående uten rammer av etikett. Det mener noen, men Hunt var ikke sikkert, faktisk hva. Igjen han sporte seg i sinn: Skulle jeg sende til henne en giftekniv?
– Forferdelig – mumlet Vassone, fallet seg i vedvindu lenestol.
– Hvorfor kjørte deg generelt til dette Boston? Det er bedre, at du la seg vaere med foreleser og alle resten, her er mye nok arbeid. Femtes tingene kom, jeg venter på en profil og tips, jeg snart skal må begynne forhandlinger med ham. Og det er godt, at han mellomtiden gav seg i vene, og sover. U-uu, hvordan det ser ut. Med nåler?
– Mhm.
– Det skal ikke gå mindre uten operasjon, det skal ikke helbrede seg med ingen arr. Smerter det?
– Ikke nå.
– Har du hørte om McFly?
– Denne hjemsøkt hus i Montana? Hva skjedd?

Advertisements

~ by angrydrake on 27/04/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: