Black Oceans, part 33

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

For å snakke om noe evolusjon, det må være en prosess av arv, og her vi har ingen lik her, fordi genetisk skulptering er ikke grenset for en generasjon, men gjelder i samme grad helt linje strekket i tidslinje av “etterkommere”. Hvis skulptere gjorde sine operasjoner på DNA som kommer faktisk fra foreldrene, man ville arve minst introner. Men genetic sculptors firmaer har egne – identiske for all kunder – ramme genomer, fra hvilke alltid de begynner datamaskinens valg prosess av ‬deoksyribonukleotide‭r. Ingen fordi, bokstavelig talt, går fra mor og far til “sin” barn, selv mitokondrieske koder. Evolusjon av arten var skjæret lik med en lansett, etterpå er bare evolusjon av fasioner.
‏ Dernest – og her Krasnow kommet til kilde av fare/sjanse – denne skjæring var “uren”. Hvis det gjeldet helle art…! Men det gjelder ikke. Meitemark av verdens økonomi lengter seg og lengter – vi klager her om genetiske moder, men i hjerte av Afrika de forsatt å drepe seg med kalasjnikover, spyder og macheter og multipliserer seg i samsvar med stammens tradisjon, tolv fra en mor, ti døder, Darwin i høyde, ren element. Seg i selv fra genetisk utsiktspunkt det er ingen onde, helt motsatt, det er naturlig status, slik var gjennom mange millennium og det skulle var slik, problem er ikke fra det. Og problem ikke fram genetiske skulptering som det er, fordi hvis det var obligatorisk for hver Jordens beboer – også ville ble ikke fare. Problem er mens fra blanding av disse to systemer, deres samtidige funksjonering i neste åtte milliarders populasjon – hvor sin genomen manipulerer bare åtte prosent av dette.
‏ La oss si seg klart – tordnet Krasnow – faktum, at vi utskrevet DNA av Homo sapiens til gruppene av gener etter sine embriogenetiske funksjoner, mener selv ikke, at vi vet, hva kunne gi i fenotype enhver deres konfigurasjon, i praksis tvilsomt, at vi noetid skal vet det i framtiden. Genetiske skulpterer hver dag aktiviserer tusener av slike satt av gener, som forekomme, og aldri forekommer, men var eliminert i prosess av følgende seleksjon. For en individuell som bærer dem i sine cellulære kjerner det har ingen betydning: han har – resulterende fra forrige tester – firmas garanti fra fød til døde. Det ville ha ikke betydning, hvis han forlate etter seg ikke etterkommer, men bare skulpturerte. Men dette ville ble ideelt situasjon, modell, ikke mulig å ha i realitet, hvor er uavlatelig flyt av gener fra populasjon med vanlig genetisk prosjektering til populasjoner fortsatt underordnet kun til Darwins lover. Dette elva unnfanget i dybder av fuzzy logic av vår superdatamaskiner, artefaktiske gener – rivet med sterk av Amason til ute, til ocean av siv milliarder Homo sapiens, rekombinerte følgende i naturlig måte dette fremme, nye DNA med DNA av uskulpturerte eller, som mer onde, med andre skulpturerte DNA; og igjen; og igjen; og alltid med friske tilsetning… Dette sprer i populasjon som en brann i jungel.

Advertisements

~ by angrydrake on 12/04/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: