Black Oceans, part 32

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian. Yesterday I was stuck without internet.

‭ Hunt treffet gamlemannen siden alle to ganger, men det var nok, for russisker å bite permanent i hans minne og struktur av konnotasjoner. Å, Krasnow var en figur, Krasnow var en legende! Han hadde nase, hadde dette karakteristiske folstanden for trender fødte seg nå i vitenskap – dette ferdighet ingen nekter ham. Likevel det sett ut, at det var hans eneste enestående egenskap og alle av Krasnows “suksesser” man burde å tildele enkelt til hans umettelig ambisjon.
‏ Det var ikke ellers i fall av “professors” siste prosjekt (så vidt Hunt visste, Krasnow aldri hadde en fast ansatt på ingen av universiteter). Innsendt gjennom han halvhemmelig memorandum, titelt pompøse: “Genkaos: dynamikk av Amerikansk Genom” var ingen mer enn samling av sporsmåler og usyntesiterte informasjoner fra mye disipliner, hvem sammenvevde i Krasnows sinn i spiren av ny teori. Ny som ny: Hunt sett det som en rekke av ekstremerte truismer. Men Krasnow visste, hvordan å skrive, for å frykte herskende byråkrater, han kunne i sine artikler blande likheten av vitenskaphets objektivisme med patetiskhet av fjernsyns barder av ende av sivilisasjon – og det grepet. Resten, eller riktig sinnarbeid, gjorde for ham andre. Aktuelt teori av Genkaos presentert seg som nitti-fem prosent arbeid av gruppe av betalte konsulenter hyret på begynnelsen av eksistens av Program gjennom Hunt – da (når var det, tenkte Hunt i sjel, det var ikke ett år siden!) var en helt annen Program. Men ingen hadde tviler, at ting skal ble husket som “Krasnows teori”.
‏ Autoevolusjon, skrevet Krasnow, er denne kreasjon av artens genetisk framtid gjennom sin medlemmer. De begynte å bruke detter navn etter kommersialisering av teknologi for “skulpture” DNA av plante barn. Helt uriktig.

Advertisements

~ by angrydrake on 11/04/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: