Black Oceans, part 13

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian. Chapter 1 ends here. I am 3.29% done! At this rate, I’ll be done in 382 days. That’s like late April 2014.

Gjennomsnittlig mann. Sover? Selv ikke det. Stråler fra ham stille av rolig sjø, hviske av bølgene: lite og sakte slik sommerlig brise på innsjø. Han går ut, han er ikke her.
Flowers skivet halte legeme til midt lugar av fly. Beinene av Fjerde var festet, armene festet til kroppen, ambulansemann operert med liket av bevisstløsende slik en plastisk kule. Han settet det på, sikret, festet til flys sensorer.
Etterpå han gikk tilbake til Czarny. Tatt og lastet injektor. Czarny var ennå festet til lenestolen med elastiske beltene.
– Slik er prosedyre – mumlet til ham Flowers, mer tankeløst, fordi det var sikker ikke en forsøk av rettferdiggjørelse. – Det er mulig at du skal kaste seg, og alle her er delikat, bedre å ikke risikere en slåss i null ge. Du skal sove for en moment, jeg skat hente deg til laben. – Jeg vet.
Flowers usikkert injektor, sett kort stund på Czarnys øyne.
– Jeg vet at du vet. Dere alltid vet.

Advertisements

~ by angrydrake on 17/03/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: