Black Oceans, part 8

This is a post in the ongoing project to translate Czarne Oceany from Polish to Norwegian.

McFly med teamet okkuperte dette huset. Bygningen stod forlatte siden tiår og det skiftet i denne tiden til en dystert ruin. Det stod på aller siste ende av byet, videre bare eng, veien og brede skrap-haugen, fra som om kvelder vind hentet blodig lukt av rust.
McFlys teamet bestått av to menn og ei kvinne. Kvinne var rekruttert takk til anonser på en okkultist WWW side. Hun fortalte å kalle henne “Madame Florence”. I realitet hun var en ikke utskåret dotter av ei alkoholiker fra Alabama, neppe fullført mellomskole og kjennet på de fleste tjue fransk fraser, som også hun skadet nådeløst med en treaksent. På hennes bak, de hetet henne Ekkelkvinne. Hun sovet på andre etasje, de på første: det var på andre etasje alle morder var skjedd.
Harcott, hvem var virkelig en militærlege, var ansvarlig for utstyret: elektronisk lue, som Madame Florence var forpliktet ha på seg tjuefire timer per døgn, og to kofferter fult av kombinert med dem datamaskiner og deres tilbehør. McFly, de facto teamleder, “i sivil” løytnant US Navy (marines kontraetterretning), tatt kobling med Hunts Laget og var opptatt med områdes “sikkerhet”, og selv han har ikke så mye å gjøre, til hjelpe han var gavet Vace. Vace kjøret til by for kjøping. Alle tre var slank, godt bygget, to meter høy blonder med grå øyne: deres unnfangelse skjedde på den høyde av Frank di Mozzas største popularitet.
Første natt Madame Florence sovet som drepte, vaktet ved henne Harcott nesten også forsovet: alle diagrammer regulær, data i middel av deler, ingen spesial. På andre natt viset seg første vipper. Etterpå, om morgen, når Harcott sovet, McFly registrert en redegjørelse av Madame Florences drømmer: noe om sjø, og om former i mørke, og om upersonlig frykt, og et rom, fra som man kan ikke gå ut. Da, samsvar med instruksjonene, han gav henne til lesning husets kort historie og dets innbyggere, og deres forbrytelser preparert gjennom en av Hunts Lagets delers. I Lagets dialekt en lesning av slike tekster – spesielt studering av festet bilder -ble kalt “tørke kombinerer”.
Og om natten etter deres “tørking” var kontakt.

~ by angrydrake on 12/03/2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: